• Αλλαγή φωτιστικού με σεμέν
  Δημοσίευση από
     Εμφανίσεις (187)
     0Σχόλια

  Αλλαγή φωτιστικού με σεμέν

  Μου είχαν μείνει μερικά σεμέν από το νυφικό μου και μου ήρθε η ιδέα να τα βάλω σε ένα παλιό φωτιστικό, για δες πως βγήκε…

  Τα σεμέν αποφάσισα να τα κολλήσω με powertex, το οποίο είναι σκληρυντικό και όχι με απλή κόλλα, μιας και ήθελα να τα κόψω με ψαλίδι και φοβάμαι με την απλή κόλλα δεν θα ήταν αρκετά γερά και κάποια στιγμή θα ξέφτιζαν ή θα ξεκόλλαγαν.

  Πριν ξεκινήσω να βουτάω τα σεμέν στο powertex, τα στερέωσα με χαρτοταινία στα σημεία που ήθελα να τα κολλήσω. Δεν χρειάζεται να βουτήξεις όλο το σεμέν μέσα, αρκεί να πιάσει λίγο και μετά το γυρνάς στα χέρια σου ώστε να πάει παντού. Στο λέω γιατί το πρώτο που το βούτηξα, παραπήρε υλικό.

  Πριν να κολλήσω το σεμέν στην θέση σου, πέρασα λίγο powertex με το χέρι στο φωτιστικό και μετά το τοποθέτησα.

  Όταν τελείωσα με όλα τα σεμέν, πήρα ένα ψαλίδι (που να κόβει καλά, ε;) και αφαίρεσα ότι περίσσευε. Με το δάχτυλο πέρασα λίγο ακόμη powertex εκεί που τα έκοψα.

  Στην συνέχεια έβαψα την βάση με μπλε chalk paint από τα Maxi Decor – αγαπώ που με το chalk paint, η επιφάνεια δεν θέλει καμιά απολύτως προετοιμασία.

  Το άφησα να στεγνώσει καλά (ψέμματα, άρχισα να βγάζω φωτογραφίες πριν στεγνώσει το χρώμα – είχα ενθουσιαστεί!). Τι λες, καλό δεν βγήκε;

  Πηγή: ftiaxto.gr