• ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΜΜΟΣ
  Δημοσίευση από
     Εμφανίσεις (174)
     0Σχόλια

  ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΜΜΟΣ

  ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΜΜΟΣ

  1ο βήμα:
  Με ένα πανάκι εμποτισμένο με καθαριστικό υγρό για τζάμια, σκουπίζουμε απαλά τη λαμπάδα. Τοποθετούμε τη χαρτοταινία ώστε να καθορίσουμε τα όρια όπου θα εφαρμόσουμε τα υλικά και βερνικώνουμε με Βερνίκι ματ, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το κερί, για να μη βγάζει λιπαρότητα η παραφίνη.

  2ο βήμα:
  Τοποθετώ με τη βοήθεια της χαρτοταινίας το stencil, έτσι ώστε να χαράξω απαλά με το ξυλάκι το μοτίβο. Αφαιρώ το stencil και περιγράφω το χαραγμένο σχέδιο με Pearl Liner.

  3ο βήμα:
  Χρωματίζω το ειδικό εφέ Ammos silver με Metal paint και τοποθετώ παχιά στρώση με το πινέλο σταυρωτά στη μία όψη του κεριού, ενώ στην άλλη εφαρμόζω τη τεχνική Ombre με τη βοήθεια του αυθεντικού Ammos silver και του χρωματισμένου. Αφήνω να στεγνώσει.

  4ο βήμα:
  Διακοσμώ με Granite, Glass, Glitter Pen και Pearl Liner το κάθε μοτίβο ξεχωριστά. Τα Granite και τα Glass αναμιγνύονται με Κόλλα για ScrapBooking, ενώ τα Glitter Pen και τα Pearl Liner εφαρμόζονται απ’ ευθείας.

  5ο βήμα:
  Αφαιρώ με προσοχή ή χρησιμοποιώντας το κοπίδι, τη χαρτοταινία. Στη θέση της δημιουργώ δακτυλίδια με Pearl Liner για φίνο τελείωμα του ειδικού εφέ.

Απαντήστε

* Όνομα
* E-mail: (Δεν δημοσιεύτηκε )
   Website: (Site url withhttp://)
* Σχόλιο: