Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας

Maxi decor

Η Maxi decor είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων decoupage και αποτελεί τμήμα παραγωγής της Maxi color με έδρα την Ξάνθη. Συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία μπαίνει δυναμικά και στο χώρο του decoupage με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται, διότι υπάρχει η γνώση και η εμπειρία 40 ετών και η δυναμική υποστήριξης καινοτόμων προϊόντων με συνεχή έρευνα, υποσχόμενη ποιότητα υψηλών προδιαγραφών, συνέπεια, σεβασμό προς τον καταναλωτή, επαγγελματισμό και προσιτές τιμές.

  • Γνώση και εμπειρία
  • Συνεχή έρευνα
  • Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών
  • Συνέπεια σεβασμός στον καταναλωτή
  • Προσιτές τιμές

cms-img

EN ISO 9001:2008

Προς επίρρωση των ανωτέρω η εταιρία εφαρμόζει ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο EN ISO 9001:2008 με το οποίο είναι πιστοποιημένη, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση του υψηλού ποιοτικού επιπέδου των προϊόντων της.

ISO 9001:2008

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην αρμονική συνεργασία της διοίκησης και των μελών της ομάδας εργασίας, που απορρέει από την αγάπη για δημιουργία, με στόχο την άριστη σχέση ποιότητας και τελικής τιμής μιας ευρείας σειράς προϊόντων.

Η Φιλοσοφία

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας της στο χώρο του χρώματος, του βερνικιού, και των ειδικών εφέ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έργα τέχνης ανάλογα της φαντασίας και του ταλέντου σας.

Η εμπειρία