Παρουσιάσεις

MAXIDECOR CLOCK

WALL CLOCK

1ο βήμα: 

Αποσυναρμολογούμε το ρολόι. Με το γυαλόχαρτο αφαιρούμε τα παλαιά χρώματα και καταστρέφουμε τη γυαλάδα του πλαστικού. Επαλείφουμε με το πινέλο μία στρώση Αστάρι Gesso και το αφήνουμε να στεγνώσει.

2ο βήμα:

Με ένα πινέλο ζωγραφίζω ακανόνιστες λωρίδες σε παρόμοιες αποχρώσεις Acrylic paint, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η βάση για την τεχνική της απομίμησης μαρμάρου. Σε ένα πλαστικό δοχείο τοποθετώ τη Βάση για Marmorino και διάφορες αποχρώσεις Acrylic paint και ανακατεύω καλά. Τοποθετώ με το πινέλο αρκετή ποσότητα του μείγματος επάνω στη ζωγραφισμένη επιφάνεια. Λίγο πριν στεγνώσει και με μία σπάτουλα, πιέζω το υλικό ώστε να σπάσουν τα κομμάτια ακρυλικού χρώματος και να αποκομίσουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3ο βήμα:

Χρωματίζουμε και περιγράφουμε με το πινέλο και Metal Paint τους ήδη υπάρχοντες αριθμούς, καθώς και τους δείκτες. Έπειτα με Chalky Paint βάφουμε το καπάκι και την πίσω επιφάνεια. Κατασκευάζουμε διακοσμητικά με Πάστα διαμόρφωσης και τη φόρμα σιλικόνης. Χρωματίζουμε τα διακοσμητικά και τα τοποθετούμε με Κόλλα για Scrap Booking

4ο βήμα:

Τέλος, με ένα πινέλο επαλείφουμε Βερνίκι Velute για απαλή υφή και φίνο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΘΡΟΥ