Πάστες Υπάρχουν 9 προϊόντα.

 • pastes

  Πάστα όγκου για 3D εφαρμογές κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, πέτρα κλπ. Εφαρμόζεται με σπάτουλα. Σε μεγάλα πάχη αργεί να στεγνώσει. Βάφεται μετά από 24 ώρες με τα ακρυλικά χρώματα της Maxidecor

 • pastes

  Πέρλα έγχρωμη σε μορφή πάστας. Χρησιμοποιείται για να δώσει τρισδιάστατα (3D) εφέ. Ειδικότερα όταν εφαρμοστεί σε γυαλί δίνει πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Έχει πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κλπ. (εκτός αν δεν είναι καθαρές από σκόνες και λάδια). Ανάλογα μετην εφαρμογή χρησιμοποιείται και το κατάλληλο...

 • pastes

  Η ειδική σύνθεση της Πάστας Διαμόρφωσης βοηθάει ώστε να εφαρμόζεται με χαρακτηριστική ευκολία. Απλώνει θαυμάσια και σας διευκολύνει να πετύχετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορεί να εφαρμοστεί με stencil  και να χρωματιστεί με τα Ακρυλικά χρώματα και ταColor Spray.

 • pastes

  Πάστα λευκή έτοιμη προς χρήση. Εφαρμόζεται με σπάτουλα στο πάχος που θέλετε (αφού έχει προηγηθεί το Αστάρι Relief). Όσο είναι φρέσκια την διαμορφώνετε ή την χτενίζετε με την ειδική Βούρτσα. Όταν στεγνώσει δίνει ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα. Στην συνέχεια μπορείτε να την βάψετε ακανόνιστα με ταCera Metal Effect με ένα σφουγγαράκι ή να την ψεκάσετε με τα Color...

 • pastes

  Πάστα λευκή που εφαρμόζεται σε διάφορες επιφάνειες. Όταν στεγνώσει μπορεί να βαφτεί με τα Color Spray, ταΑκρυλικά χρώματα, τις Πατίνες κλπ. Με την συγκεκριμένη πάστα μπορείτε να πετύχετε την τέλεια απομίμηση φλοιού δέντρου.  Για καλύτερη πρόσφυση προτείνεται να εφαρμοστεί πρώτα το Αστάρι Relief.

 • pastes

  Πάστα χιονιού ελαφριά, με ελαστικότητα η οποία απλώνεται πολύ εύκολα. Είναι ιδανική για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Έχει πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κλπ (σε καθαρές επιφάνειες).

 • pastes

  Πάστα ακρυλική βάσεως νερού διάφανη. Εφαρμόζεται με σπάτουλα ή με πινέλο. Όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη δημιουργώντας μια εντυπωσιακή τρισδιάστη (3D) επιφάνεια. Έχει εξαιρετική πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κλπ. (να εφαρμόζεταισε καθαρές επιφάνειες).

 • pastes

  Πάστα χιονιού με glitter, ελαφριά, με ελαστικότητα η οποία απλώνεται πολύ εύκολα. Είναι ιδανική για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Το glitter βοηθάει στην απομίμηση της γυαλάδας του χιονιού. Έχει πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κλπ. (σε καθαρές επιφάνειες).

 • pastes

  Πάστα ακρυλική βάσεως νερού, διάφανη, με ιριδίζων στρας. Εφαρμόζεται με σπάτουλα ή με πινέλο. Όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη δημιουργώντας μια εντυπωσιακή τρισδιάστη (3D) επιφάνεια. Έχει εξαιρετική πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κλπ. (να εφαρμόζεταισε καθαρές επιφάνειες).

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα